Invictus Security Bedrijfslogo

SUS-Teams

Door gemeenten bij te staan met SUS-teams, zorgen wij voor een prettige en veilige uitgaanssfeer. Met de-escalerend optreden voorkomen wij uit de hand gelopen ruzies en vechtpartijen. We houden goed contact met onze ketenpartners, waardoor we snel kunnen schakelen.

Service waar het kan, optreden wanneer het moet

Allereerst zijn onze beveiligers de gastheren en dames van het uitgaansgebied. Ze wijzen de weg, zijn een aanspreekpunt voor het publiek, wijzen uitgaanspubliek op lokale APV wetgeving en proberen zo veel mogelijk (gebroken) glaswerk op te ruimen voor een veilige omgeving. De beveiligers zijn de schakel tussen het publiek en de politie/boa’s. Door ruzies en opstootjes in een vroeg stadium te herkennen en hier de-escalerend op in te haken voorkomen ze vaak dat de situatie uit de hand loopt. Mocht het ondanks het optreden toch uit de hand lopen, dan zijn onze beveiligers getraind in aanhoudingstechnieken en schakelen ze direct de politie/boa’s in.

Innovatie en veiligheid

Onze beveiligers worden voorzien van veiligheidsbevorderende kleding en snijwerende handschoenen (voor het oprapen van glas). Daarnaast dragen de beveiligers een bodycam en worden de rapportages digitaal aangemaakt. Hierdoor is achteraf een KPI-telling mogelijk om het effect van het SUS-Team en de meest voorkomende incidenten te meten.

Wilt u meer informatie over de dienst, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!