Invictus Security Bedrijfslogo

Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillance verkleint de kans op inbraak door een preventieve en repressieve aanpak. Door ons innovatieve en beveiligde portaal zijn uw gegevens en rapportages veilig, terwijl u de rapportages altijd kunt inzien in ons digitale portaal.

Preventie door brand- en sluitrondes en controle rondes

Door het correct afsluiten van uw pand en het rijden van controle rondes maken wij uw pand onaantrekkelijk voor kwaadwillenden. Daarnaast let de surveillant in en om uw pand op bijzonderheden. Denk daarbij aan een kapot geknipt hek, ingegooide ruit of een auto welke zich ongewoon ophoudt rondom uw pand. Maar denk ook aan stormschade, brandrisico’s of lekkages. De surveillant handelt volgens vooraf opgestelde protocollen en vermeld de bijzonderheden en gedane handeling in zijn rapportage.

Invictus Security Mobiele Surveillance Diensten
Invictus Security Maatwerk Beveiliging Diensten

Repressie door alarmopvolging

Heeft u een alarmsysteem? Dan kunt u de meldingen van uw alarmsysteem door laten zetten naar ons. De surveillant gaat bij een melding zo snel mogelijk ter plaatse om de oorzaak van de melding te achterhalen en deze indien mogelijk weg te nemen. Is er een melding met meerdere zones? Dan is dit een goede indicatie dat er iemand in uw pand aanwezig is. De surveillant zal dan direct de politie vragen om mee te rijden naar uw pand. Indien er daadwerkelijk ingebroken is, zal de surveillant bij uw pand blijven tot deze door onze (of uw eigen) afdichter is afgedicht zodat er geen verdere schade zal ontstaan. U kunt kiezen om direct in de nacht gebeld te worden of vroeg in de ochtend te worden geïnformeerd.

Wilt u meer informatie over de dienst, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfsterreinen en gebieden

Bedrijfsterreinen en verlaten gebieden zorgen tijdens stille uren vaak voor een verhoogd risico op criminele activiteiten / ondermijning.

De surveillancedienst van Invictus Security kan desgewenst met een opvallende surveillanceauto controle rondes uitvoeren op de momenten dat toezicht gewenst is zoals in de avond/nacht/weekend uren. Door regelmatig op onverwachte momenten controlerondes uit te voeren wordt veelal voorkomen dat criminele activiteiten ontplooid kunnen worden.

Daarnaast kunnen wij u als eigenaar of parkbeheerder ondersteunen door alle bijzonderheden te rapporteren. Defecte openbare verlichting, open ramen en deuren, mankementen aan hekwerken of vormen van vervuiling in het gebied zijn een aantal voorbeelden.

Door onze ervaren beveiligers kunnen wij extra ogen en oren zijn in de strijd tegen ondermijning voor gemeente en politie.

Invictus security Bedrijfsterreinen en gebieden