Invictus Security B.V. onderscheid zich op de beveiligingsmarkt door haar betrouwbaarheid, innovatie en professionaliteit. We zijn een deskundige partner op het gebied van veiligheidsvraagstukken. Door alles van A tot Z te regelen, ontzorgen wij u op het gebied van beveiliging. We inventariseren, denken klant gericht mee, adviseren op maat en verzorgen uiteindelijk ook uw beveiliging. Hierdoor houden wij grip op het gehele proces en kunnen we de kwaliteit garanderen welke u van ons gewend bent.

Ook door te moderniseren en te werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers houden we de kwaliteit van ons afgeleverde werk hoog. Immers zijn onze werknemers ambassadeurs van het bedrijf. Ze voeren de beveiligingswerkzaamheden op locatie uit en hebben de kennis en kunde om u ter plekke te adviseren op directe beveiligingsrisico’s.

Met mijn jaren ervaring binnen de politie en beveiligingswereld draag ik binnen Invictus Security bij aan het bewaken van de kwaliteit binnen het bedrijf. Goed zorgen voor personeel vind ik belangrijk. Je wilt dat ze met plezier naar het werk gaan, zodat ze dat ook uitstralen op de werkvloer.

Fran├žois van der Burgt

Ik draag bij aan het innoveren en moderniseren van alles wat met het beveiligingswerk te make heeft. Daarmee zorg ik dat we binnen Invictus Security de kwaliteit kunnen controleren en waarborgen. Ook bewaken we op deze manier de veiligheid en gezondheid van personeel.

Stefan Gouweleeuw