Invictus Security Bedrijfslogo

Beveiliging op maat

Heeft u onze site bekeken en de oplossing die u zoekt niet kunnen vinden? Dat wil uiteraard niet meteen zeggen dat wij u niet kunnen helpen. Wij bieden voor bijzondere beveiligingsklussen ons “beveiliging op maat” pakket aan.

Beveiliging op maat pakket

Bij maatwerk beveiliging is een standaard beveiligingsoplossing niet genoeg of niet de beste oplossing voor het probleem. Het kan dat we een combinatie van bestaande oplossingen in moeten zetten of zelfs in overleg met u compleet nieuwe oplossingen moeten ontwikkelen. Wij staan open voor alle soorten klussen en horen graag uw probleem aan, zodat wij aan kunnen geven wat mogelijk is en wat niet.

Wat valt onder beveiliging op maat?

Onder beveiling op maat vallen alle klussen die niet eenvoudig op te lossen zijn met een van onze bestaande oplossingen. Er zijn verschillende redenen waarom onze standaard oplossingen niet genoeg zouden kunnen bieden denk bijvoorbeeld aan een van de volgende scenario’s:

  • De klant zoekt heel erg veel beveiligers (bijvoorbeeld 100 auto’s die tegelijkertijd moeten surveilleren)
  • De klant zoekt iemand met de juiste machtigingen (bijvoorbeeld voor het on-site beveiligen van Defensie kazernes)
  • De klus brengt verhoogd risico met zich mee (bijvoorbeeld hoogte, extreme kou/warmte of schadelijk geluid)
  • De klus betreft een bijzondere verplaatsing (bijvoorbeeld het beveiligen van een vip die met een vliegtuig naar het buitenland reist)
  • Etc

Voor afwijkende zaken zoals in bovenstaande voorbeelden toegelicht is ons beveiliging op maat pakket misschien wel de perfecte oplossing. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij houden wel van een uitdaging namelijk.

Invictus Security Beveiliging op maat Camera Mast