• Phone088-018 39 39
  • AddressRandweg-west 17, 2662 ER Bergschenhoek

Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillance verkleint de kans op inbraak door een preventieve en repressieve aanpak. Door ons innovatieve en beveiligde portaal zijn uw gegevens en rapportages veilig, terwijl u de rapportages…Verder lezenMobiele Surveillance

Over ons

Invictus Security B.V. onderscheid zich op de beveiligingsmarkt door haar betrouwbaarheid, innovatie en professionaliteit. We zijn een deskundige partner op het gebied van veiligheidsvraagstukken. Door alles van A tot Z…Verder lezenOver ons

SUS-Teams

Door gemeenten bij te staan met SUS-teams, zorgen wij voor een prettige en veilige uitgaanssfeer. Met de-escalerend optreden voorkomen wij uit de hand gelopen ruzies en vechtpartijen. We houden goed…Verder lezenSUS-Teams

Object beveiliging

Bij het verzorgen van objectbeveiliging zorgen wij dat uw object 24/7 wordt beveiligd door onze beveiligingsprofessionals. Via ons beveiligde portaal kunt u de rapportages inzien welke worden geschreven. Het controleren…Verder lezenObject beveiliging

Uitvaart beveiliging

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een overlijden, maar uitvaarten en condoleance bijeenkomsten zijn uitgelegen kansen voor inbrekers. Helaas zijn (social) media en rouwadvertenties een…Verder lezenUitvaart beveiliging

Bevoegdheden van een beveiliger

Welke bevoegdheden heeft een beveiliger eigenlijk?

Dat is een vraag welke vaak gesteld wordt.
Een beveiliger heeft in de basis niet meer bevoegdheden dan elk ander burger. Hij of zij is echter wel beter op de hoogte van zijn/haar rechten en plichten zoals het burgerarrest en de hulpplicht. Ook de kennis over strafbare feiten is iets wat een belangrijk onderdeel is van de opleiding.

Maar heeft een beveiliger dan helemaal geen andere bevoegdheden?

Niet helemaal! Als eigenaar van een pand kunt u namelijk door een beveiliger in te huren als het ware uw bevoegdheden als eigenaar van het pand overdragen. U machtigt op deze manier de beveiliger om namens u op te treden.

Een voorbeeld:
De beveiliger mag dan iemand ongewenst verklaren en deze vorderen het pand te verlaten. Doet de ongewenste persoon dit niet, dan kan hij deze aanhouden voor huis- of lokaal vrede breuk. Hier maakt de beveiliger dan weer gebruik van het burgerarrest.

Met huisregels en privaatrecht kan een beveiliger op uw object een heel hoop.

Kunnen wij en onze beveiligers u hierbij helpen?

Neemt u dan contact op via 088-019 3939 of info@invictussecurity.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *