• Phone088-018 39 39
  • AddressRandweg-west 17, 2662 ER Bergschenhoek

Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillance verkleint de kans op inbraak door een preventieve en repressieve aanpak. Door ons innovatieve en beveiligde portaal zijn uw gegevens en rapportages veilig, terwijl u de rapportages…Verder lezenMobiele Surveillance

Over ons

Invictus Security B.V. onderscheid zich op de beveiligingsmarkt door haar betrouwbaarheid, innovatie en professionaliteit. We zijn een deskundige partner op het gebied van veiligheidsvraagstukken. Door alles van A tot Z…Verder lezenOver ons

SUS-Teams

Door gemeenten bij te staan met SUS-teams, zorgen wij voor een prettige en veilige uitgaanssfeer. Met de-escalerend optreden voorkomen wij uit de hand gelopen ruzies en vechtpartijen. We houden goed…Verder lezenSUS-Teams

Object beveiliging

Bij het verzorgen van objectbeveiliging zorgen wij dat uw object 24/7 wordt beveiligd door onze beveiligingsprofessionals. Via ons beveiligde portaal kunt u de rapportages inzien welke worden geschreven. Het controleren…Verder lezenObject beveiliging

Uitvaart beveiliging

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij een overlijden, maar uitvaarten en condoleance bijeenkomsten zijn uitgelegen kansen voor inbrekers. Helaas zijn (social) media en rouwadvertenties een…Verder lezenUitvaart beveiliging

SUS-Team – De lokale ondernemer

Ook dit weekend zijn we weer hard aan het werk om met ons SUS Team de straten in de binnenstad van Delft rustig en veilig te houden.

We werken hiervoor samen met verschillende stakeholders, vandaag vertellen we meer over:
De lokale ondernemer, zoals Sabri van Kobi’s Grill, gevestigd in de Peperstraat.

Lokale ondernemers zijn extra ogen en oren in de binnenstad. Ze bellen de politie of het SUS team zodra de sfeer om dreigt te slaan. Hierdoor kunnen we vaak ruzies in de kiem smoren door de-escalarend op te treden. Zo voorkomen we (meestal) opstootjes, en is er minder overlast voor omwonenden.

Ook zijn lokale ondernemers doorgaans erg bekend goed bekend met het publiek, waardoor sommige ondernemers langzaam de rol van buurtvaders op zich nemen. Hierdoor is er sociale controle en blijft de sfeer goed.

Wil je meer weten over het SUS-Team in Delft? Klik dan op volg! Zo mis je volgende week niets!

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar hrm@invictussecurity.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *